SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, August 4, 2010

kepunyaan si MERAH



dah kalau namanya pencinta MERAH yang tegar, tidak sahlah kiranya jika barang milik si MERAH ini rata-ratanya juga berwarna MERAH




mahu lihat?
sila lihat di bawah ini :


antara koleksi kasut yang berwarna MERAH

teddy bear kesayangan bawa tido pun mestilah ada sket warna MERAH
tang topi dengan tie


skuter dulu bawa gi skolah pun dicat MERAH,
dengan topi keledar pon MERAH tau


masa duk hostel, cadar, sweater, tuala, sumelah MERAH

kad bisnes pun mesti nak ada kaler MERAH

keychain kasut pun cari yang MERAH

bik hanifah pun belikan beg harrods masa bercuti warna MERAH,
dia tahu anak sedara dia pencinta MERAH


ni pon bik hanifah belikan masa dia bercuti kat Jakarta,
beg gucci imitation MERAH


perfume kesayangan, versace RED jeans,, tgk, MERAH kan,, ;)

beg padini MERAH

bantal ini pon MERAH,, =)




ni antara barangan MERAH cik zira, ada lagi tapi banyak yang takde gambar pon,,
dan sebenarnya, cik zira kan kalau nak beli pape, mesti kalau boleh, MERAH adalah plihan yang utama sekali, kalau betul takde MERAH, bawu amek kaler len




macam wallet yang hari tuh, terpaksa amek hitam sebab yang design tuh warna MERAH memang takde,,




habislah nanti, rumah nanti mesti kaler MERAH yang banyak
konpem punya
baju-baju pun konpem koleksi MERAH yang akan banyak
baju keje nanti pun nak banyakkan warna MERAH, baru anak-anak murid tahu teacher dorang ni pencinta MERAH (berangan jela, bila ntah nak kejenye,,huhu)




yelah, korang pun kan, kalau minat pink mesti banyak koleksi pink
yang suka purple dan macam-macam warnalah lagi,, betul kan?
dan cik zira suka MERAH mestilah banyak koleksi MERAH,,
sumenye nak MERAH-MERAH jew,, ^_______*






~sekian~




k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 3 ogos 2010 10.30 p.m.

2 comments:

ALYN_C3N1 said...

waahhh..semua warna merah yer..bagus2...memang penggemar merah sugguh sis zira..hehe

hazirah abdul rahman said...

haah alyn,,
pencinta merah tegar,, ^____^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails