Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

CIK ZIRA DI SINI JUGAK!!


keek : ierazira27
instagram : hazirah27
youtube : ierazirared
whatsapp/viber/tango : 012-7962386

Wednesday, August 11, 2010

mana nak dapatkan BB Cream?




hi semua
cik zira dah berada di JB semula tau ni, 5 hari kat Penang sebelum puasa dah cukup melepaskan rindu pada semua yang berada di sana,, =)





okeh, untuk entry kali ini, di hari pertama di bulan ramadhan ni, cik zira nak share lagi pasal BB Cream, kalau sape tak tahu boleh klik kat bawah ni






sememangnya, BB Cream ni sangat berkesan
korang kena cuba barulah tahu
dan untuk pengetahuan korang, BB Cream ni memang popular kat Korea dan memang kosmetik dorang sangat Popular dengan BB Cream ni
kalau korang gi mana-mana shopping complex yang ada jual kosmetik dan produk korea, try tanya pasal BB cream, mesti ada jual, macam dekat Gurney Plaza hari tuh, ada satu tempat tuh, memang BB Cream produk korea, cik zira tak ingat nama kedai tuh, dia dekat dengan metrojaya yang ada kusi urut tuh, dekat dengan vincci, kat situ ada jual BB Cream tp cik zira tak tanya harga




dan, dekat online shop pon ada jugak jual BB cream macam dekat entry BB cream yang sebelum ni cik zira buat, kat situ cik zira ada suggest blogshop yang jual BB Cream
trylah, memang puas hati,, =)




okeh, dan buat yang nak cuba BB Cream ni, sebab cik zira asek sebut-sebut jek kan,,hehe
manalah tahu ada nak cuba, nak dapat kulit muka yang flawless dan berseri-seri kan kan
nak mudah, cik zira cadangkan korang gi shopping complex




silky girl ada jual Magic BB Cream dia
harga RM29.90, ada 2 tone, natural dengan radiant tak silap





dekat Elianto jugak ada, tp cik zira tak tahu harga, try tgk k





dan dekat The Face Shop pon ada, harga cik zira tak pasti




tapi, BB Cream ni, saiz dia kecik-kecik jek sebab bila pakai tak pakai banyak, sket jek
boleh jimat, selalu harga dia takkan lebih dari RM80 lah
kena pandai cari





memang seronok pakai BB Cream ni sebab dia all-in-1, sangat seronok bila tgk kulit muka bersih jek bila sapukan BB Cream
korang harus cuba, cik zira guna dan berkesan sebab tuh cik zira nak berkongsi dengan korang sebab korang patut cuba dari sekarang pakai BB Cream
lihatlah keberkesanannya,,
tp tgk jugak kulit muka korang sesuai ke tak pakai, tp rasanya takkan ada masalah,,
sebab dia semuanya dalam 1 krim sahaja, semuanya ada, jimat dan mudah




cik zira skang memang guna BB Cream yang produk korea lah, bagus
sebab ni tester jek, masih ada lagi, tp kena stand by kan 1 lagi bila yang ada ni habis, akan pakai yang baru, masih mencari BB Cream yang best-best,,hee





selain BB Cream, cik zira memang pengguna sejati krim safi sebab memang sesuai dengan kulit muka cik zira,,
setakat ni, cik zira memang guna 2 krim ini lah
alhamdulillah, muka okeh
nak guna produk mahal tuh, tunggu keja dululah, masih tak mampu
tp memang teringin lah sebab memang bagus
insya Allah, ada rezeki dah kerja nanti, nak guna produk yang bagus,, =)





jadi, untuk sesiapa yang nak cuba pakai BB Cream, trylah mana yang senang korang nak dapat k
cuba dulu, baru tahu,, ^__________^






~sekian~





k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 11 ogos 2010 11.36 a.m.

8 comments:

fmunyraz said...

saya pun pakai safi gak tapi pelembap je la. ehehehehe
macam best je BB Cream ni.

~♥ iella ♥~ said...

silkygirl okey kot..?murah ckit... bajet tak da..hehe...

ween said...

cik zira, bb cream ni dia mcm mana eh? moisturizer / foundation / concealer. mcm best je. hari tu ada nampak dkt cosway. mcm nak try sbb tgk cik zira pakai, flawless betul muka :)

hazirah abdul rahman said...

fmunyraz~~ samalah pakai safi,,,BB cream ni memang best,trylah,,=)


iella ~~ haah, try yang tuh dulu k,,tu pon jimat sebab kandungan banyak,,


ween ~~ haah, dia sume dalam 1,,memang berbaloi,macam foundation, sunblock,concealer, sume sekalilah ween, memang best pakai,,
trylah ween,,kat cosway ada ye, trylah yang itu,,=)

AM SYA said...

cambest jerk~

sya tatau lak ade krim cmni

haihh~kua gj nnt abesla dwet sya bli mekap2 sume ni~

eyeliner lagik, bb cream lagik~ T___T

lagi2 nk dekat raye nih

hehe~thanx 4 da info!

hazirah abdul rahman said...

ada sya,,
haahlah, bestlah sya da keje da ada gaji dah boleh beli dah sume nanti, bergayalah sya raya nanti kan kan


kt neyh duk bagi info jek, sendiri tak beli pon,,huhu


selamat bersopin mekap ye sya,, =)

mommy icha said...

nutrimetics pun ada BB cream. baru keluar bulan ni. mmg best! 9 in 1.. tgh promotion beli 3 rm99.00 je skrg. bolehlah share dgn kawan-kawan ;-)

zanox said...

cik zira..bestkan bb cream..hehe..muke flawless :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails