SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Sunday, October 31, 2010

buah hati nak datang...




salam hujung minggu buat semuanya
kalau hari ni korang ada plan nak ke mana-mana, cik zira pun sama tau






memandangkan cik zira berada di rumah abah di simpang pulai ini, makanya dengan jarak perjalanan hampir 2 jam sahaja daripada Penang, buah hati kesayangan cik zira nak datang umah abah
yay!






sangat seronok sebab last jumpa masa buah hati dan abah bersama auntie zie dan ina anta cik zira first time keje hari tuh, 3 minggu yang lepas
dan hari ini akan berjumpa semula
mana tak happy sakan kan,,, ;)






mungkin akan berjalan-jalan di Ipoh ni jelah
malam buah hati dah nak kena balik Penang semula, selasa pulak jumpa balik kat UUM masa hari konvo tuh






tak kisahlah dapat jumpa lama ke kejap ke, janji dapat jumpa
korang yang rasa bahagia ni pun mesti faham macam mana rasa setiap kali dapat bersama dengan yang disayangi kan,, =)






eh, tak sabar-tak sabar, dalam kul 2 lebih da dapat tengok muka buah hati






ok
tak boleh taip dah ni
perasaan teruja di tahap tertinggi
kena stop taip
SEKARANG!!






ok
bye bye 
^___________*







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman sabtu 30 oktober 2010 1.26 p.m.

2 comments:

aLeen aVriL said...

ohh jumpe khalis ek????

ok leklok dating ek....

hazirah abdul rahman said...

haah dEar,, jumpa buah hati kt la,, hehe,,


thanx alin cayang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails