SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Saturday, October 30, 2010

our first cohort baby!!




alhamdulillah
syukur kerana teman cohort kami iaitu Puan Atirah telah selamat melahirkan baby girl secara normal dengan berat 3.1 kg pada 27 oktober 2010






terima kasih kepada siti sebab hebahkan berita gembira ini






tak sangka, dalam diam jek, atirah atau kami panggil trex mengandung
dia diam-diam jek, tup tup dah dapat baby dah
alhamdulillah






ingatkan baby kak norish first baby cohort, upenye baby atirah dengan husband dia dulu
next is kak norish
kiranya, kami ni seramai 75 orang dah dapat anak lah nampak gayanya,,






dah sms trex dah sebaik tahu berita gembira ini
dia tak dapat gi konvo sebab kena pantang, lagipun badan lemah lagi kan



cik zira bersama mama & papa kepada baby girl yang pertama dalam cohort,,, =)




takpe ye trex sayang, duduk rumah rehat pantang elok-elok k
jaga diri
insya Allah, lain kali kita dapat jumpa lagi






nanti kalau dah ada gambar baby, jangan lupa send dekat mummy zira ye,,hehe
dan dan gatal nak jadi mummy,, ewah!






kalau dekat, konpem cik zira dah pergi tengok trex dan bb nya, tapi jauh, nun di terengganu nun
takpe, mana tahu nanti insya Allah boleh jumpa bila bb dah tembam bam bam kan trex,, =)






buat atirah dan suami, tahniah cik zira ucapkan atas kehadiran cahaya mata perempuan
semoga perhubungan semakin bahagia dan berkekalan sampai ke akhirnya... AMIN







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman jumaat 29 oktober 2010 9.15 a.m.

2 comments:

faizal said...

salam..ade tag utk cikgu zira kt blog sy..jemput jwb ye
http://cerita5zal.blogspot.com/2010/10/25-random-things-fact-habits-or-goal.html

hazirah abdul rahman said...

oh iye ke, thanx encik faizal, kalau ada masa kt jawab ye, skang ngah bz nak berkonvo,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails