SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Sunday, October 3, 2010

Happy Belated Birthday Basyirah




hari ni dah 3 oktober
birthday basyirah ke 24 tahun jatuh pada hari semalam iaitu 2 oktober 2010
maaf ye syira, terlambat sehari plak wat entry untuk awak
tapi dah sms kan kul 4 pagi,, ngee


ni celebrate besday syira tahun lepas dekat umah Pn. Salmah




BASYIRAH NAZERI, seorang sahabat belajar bersama selama 6 tahun
bukan sekejap tetapi perkenalan yang begitu lama dan sudah rapat dan sayang
jadi, setiap 2 oktober, insya Allah akan selalu diingat tarikh lahir sahabat yang seorang ini


pernah jadi rumate 1 semester masa awal-awal masuk UUM





SELAMAT HARI LAHIR Basyirah
semoga dipanjang umur, dimurahkan rezeki dan kita doakan semua yang terbaik untuk awak
dan semoga sama-sama kita semua rakan-rakan cohort 3 dapat bekerja secepat mungkin
AMIN YA RABBAL A'LAMIN


kenangan bersama Besday Girl : cik zira, afiqah, BASYIRAH & amalina




basyirah pun dah kol cik zira semalam sebab dia kan dapat panggilan percuma sempena besday dia
dan kita doakan jugak semoga tok ki awak cepat sembuh ye






HAPPY BIRTHDAY syira!!
rindu awak, jumpa insya Allah masa konvo nanti kalau sama-sama pergi ye
nak salam peluk cium nanti bila jumpa, rindu awak dan kawan-kawan semua






~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman sabtu 2 oktober 2010 9.36 p.m.

2 comments:

syira said...

waaaaa..jadi watak utama dlm entry ni ^^..thanx zira for this meaningful entry..semoga kte same2 mndapat keberkatan dariNya..A year older,a year wiser..insha allah..love u!..*hugs*

hazirah abdul rahman said...

besday girl dah komen2 dah,,hee

orite syira cayang,,
love u too,, muah muah!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails