SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, October 13, 2010

sepasang kasut kerja





cik zira beli 2 pasang kasut kerja 
hari tuh awal-awal cari kat Holiday Plaza, cantik memang cantik tapi keras dan sakit kaki bila pakai
last-last cari dekat Jusco Tebrau, selalu masuk kedai kasut, tak pernah nak masuk kat bata tau, tengok-tengok macam tuh jek
lepas tuh masuk jugak bata sebab memang nak cari kasut yang sesuai, boleh pakai lama dan selesa
ingatkan kat bata takde kasut cantik-cantik, tapi bila masuk jek macam dah gila sebab tengok banyak jugak kasut cantik macam nak beli semua yang berkenan, tapi akhirnya membuat keputusan beli 2 pasang sahaja






entry ni cik zira tunjuk sepasang dulu
sebab lagi sepasang dalam kotak lagi belum amek gamba, nanti yang lagi satu cik zira tunjuk kemudian ye
yang satu ni sebab dah pakai berjalan, dah pakai gi keje
memang selesa dan senang nak bergerak
amek warna hitam sebab warna cream dia tak bape nak cantik, lagipun kasut lagi satu warna dark brown








okehlah 2 pasang kasut yang cik zira beli ni
selesa dan sesuai nak bawa gi kerja
kasut yang ni harga dia RM 59.90, dia flexology lah, sedap pakai






buat sementara waktu ni, pakai yang kasut ni dulu, lagi satu simpan
nanti dah pakai yang lagi satu tu, kita tunjuk kan ea







~sekian~










k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 13 oktober 2010 9.18 a.m.

2 comments:

puteri279 said...

salam zira....tahniah dh mula keje...dpt sek mn ek?

hazirah abdul rahman said...

wsalam dEar,,
haah, da start keje, alhamdulillah
dapat Sekolah Kebangsaan Taman Cendana,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails