SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, October 13, 2010

sungguh tidak baik untuk kesihatan





10.10.10 yang lepas, cik zira menghabiskan masa dengan buah hati cik zira yang datang ke JB untuk menghantar cik zira ke sekolah bersama abah, aunt. zie dan ina
kitorang ke Jusco sebab cik zira nak cari kasut kerja cik zira
tapi, sebelum tu, cik zira dan buah hati makan dulu sebab tak makan pape lagi dari pagi, kitorang pun makan di chicken rice shop sahaja





buah hati makan nasi ayam dan cik zira makan curry laksa dia
nasi ayam dia oklah kan macam korang pernah makan tapi lagi sedap kalau buat sendiri tak pun beli kat gerai nasi ayam biasa jek kan kan,, hee






noodle dekat chicken rice shop ni tak sedap, cik zira tak suka
lepas tuh nak try lah plak curry laksa dia, tengok macam sedap
sampai jek makanan, cik zira tengok curry laksa tuh wah, melimpah ruah dengan minyak 
dah jadi satu kerja plak nak menapis minyak tuh dulu sebelum makan, punyalah banyak
cik zira letak dalam mangkuk dessert minyak yang banyak tuh, memang nak dekat penuh satu mangkuk tuh dengan minyak, apelah dorang ni masak mee kari macam tuh, bek namakan mee tuh mee minyak jek
sungguh tidak baik untuk kesihatan
tanak dah makan!!


 tengok, nampak kan minyaknye?? banyak betul kan,,, huhu

 ni ha, minyak yang banyak itu setelah ditransferkan dalam mangkuk dessert

 close up sket!




*** MERAJUK ***
sigh!







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 13 september 2010 9.00 a.m.

2 comments:

noor afzan said...

aii..takkan merajuk dengan makanan kot.

hazirah abdul rahman said...

bukan merajuk dengan makanan, tp merajuk dengan mee kari chicken rice shop,, hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails