SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Saturday, November 6, 2010

dapat makan Nasi Kandar Line Clear




salam petang sabtu buat semuanya






memandangkan cik zira sudah selamat sampai di JB, maka cik zira akan banyak bercerita tentang agenda cik zira sepanjang bercuti di Penang dan akan menyusul sedikit cerita mengenai Konvo cik zira itu
walaupun tak jadi dan ditunda, cik zira masih ada jugak cerita pasal konvo walaupun tidak sebest macam orang lain berkonvo sakan,, huhu






itu kemudian ye






petang ini cik zira nak ceritakan cik zira dapat makan nasi kandar dekat kedai mamak Line Clear tuh
dah dapat makan tandoori di Restoran Hameediyah, 2 hari lepas tuh dapat makan nasi kandar Line Clear plak






masa makan tuh ramai jugak makan, sebab waktu lunch
orang pejabat ramai lah jugak tapi kitorang beratur tak panjang sangat
tunggu kejap jek






ini nasi cik zira dan cik buah hati

 nasi cik zira : nasi + timun + bendi + ayam kepak + kuah campur. 
harga RM 6

nasi cik buah hati : nasi + timun + bendi + ayam dada + telur dadar. 
harga : RM 8




total makan di situ hari itu ialah :

  • nasi cik zira - RM 6
  • nasi cik buah hati - RM 8
  • air milo ais yang bukan milo pun dengan nescafe ais - RM 3

JUMLAHnya ialah RM 17






keenakkan makan di kedai mamak ni ialah ayam yang besar dipotong empat, memang puas hati dan karinya tidak sama macam kari di tempat lain, memang TERBAIK!
pulak tuh kuah campur sume kan, memang sedaplah!
cik zira makan sampai habis tau tapi nasi kurangkan sket sebab kalau nasi biasa memang super banyak, kang tak terlarat nak habiskan






tapi satu perkara yang terjadi ialah parking yang sangat sangat sangat MAHAL dekat depan kedai makan tuh, seberang jalan
korang, jangan parking situ tau
kitorang parking kejap jek nak makan tak sampai sejam pun kena RM6, memang cekik darah betul
macam manalah orang tak parking tepi-tepi jalan jek sampai kena saman dah tuh parking kereta sume mahal-mahal, apelah... huhu
pengajaran : tanak parking situ lagi dah. menyesal ~~~






seronok
dapat makan tandoori, dapat makan nasi kandar line clear masa gi Penang 
semuanya sebab cik buah hati
terima kasih ye buah hatiku  ^___________^







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman sabtu 6 november 2010 1.05 p.m.

3 comments:

cik EPAL said...

cam sedap je. salu dengar. tai tak pena lak try. psni leh la g try. hehe

cik EPAL said...

cam sedap je. salu dengar. tai tak pena lak try. psni leh la g try. hehe

hazirah abdul rahman said...

sedap cik epal, kalau gi Penang, kt suggest nasi kandar line clear, antara yang sedap


cuba ye!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails