SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Sunday, November 7, 2010

menikmati dominos di tepi pantai




hari terakhir makan bersama cik buah hati
tapau dominos yang pakej baru RM 50 tuh
pakej tu ada regular pizza 2 keping, twister bread, dengan ayam tomyam yang baru tuh lepas tuh 100 plus sebotol









perut masing-masing memang tengah lapar
dalam perjalanan nak ke pantai, dah ngap dan habiskan ayam tuh dulu, twister bread pun duk makan
tinggal  nak makan pizza jek masa sampai kat pantai tuh


 girangnya si lapar berbaju oren ini,, ;)





maka, tersebutlah kisah, cik zira dan cik buah hati makan dominos di Pantai Tanjung Bungah
ramai sangat orang kat pantai tuh, ada main payung terjun, ada nek moto pantai tuh, ada ngan berpesta, ada ngah tangkap gambar kahwin
ramai sangat orang dan bermacam gelagat yang cik zira perhatikan






makan, borak, borak makan
dah kenyang beransur meninggalkan pantai itu dan tidak mengambil gambar pun, sayang betul
tak mengapa
walaupun tiada gambar, kenangan semua akan selalu diingati, cewah!






bergerak ke masjid dan solat asar






dan itulah makan bersama yang terakhir di Penang sebelum balik JB jumaat malam tuh






kiranya hasrat nak berkelah tepi pantai pun tertunai masa di Penang itu
terima kasih sekali lagi ye buah hatiku






oh iye, nak bagi tahu ni
cik buah hati kalau dominos dia suka beef pepperoni dan cik zira plak suka bbq chicken yang roti dia nipis dan berkerak rangup tuh, sedap dap dap tau,, hehe






makan tepi pantai di waktu petang dengan angin sepoi-sepoi meniup memang asyik lagi-lagi bersama yang tersayang,, aduhai,,  ^___________*






~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman sabtu 6 november 2010 1.40 p.m.

6 comments:

Bit Zamri said...

kita pun sukaaaa dominos daripada pizza huttt...!!!!!
heee~ thin crust, topping extra cheeese...waaa! suka beef pepperoni!!...masssyukkkk! :)

wawa zakaria said...

pas makan pizza kite rase nak mkn nasi minyak pula la kak zira ;)
HEHE

hazirah abdul rahman said...

bit zamri ~~ memang MASYUK lah dEar,,=)



wawa ~~ halamak, boleh2, doakan k. ada jodoh, wawa kena datang tau,, =)

wawa zakaria said...

insyaALLAH kak zira! aminnn

hazirah abdul rahman said...

AMIN,,,, =)

puterihannan said...

sedap ke domino's pizza tu dik?? ada kedai domino yg baru bukak kat sini.. teringin nk try takut tak sedap plak.. :D.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails