SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, November 9, 2010

minggu sibuk walaupun exam dah habis





walaupun budak-budak dah habis exam, dorang memang dah lega
tapi cik zira ni ha pulak, sebagai guru kelas akan sangat sibuk sebab nak kena masukkan semua markah dorang dalam buku report sebab nak bagi kat mak bapak tengok
dahlah budak kelas ada 32 orang nak tulis markah dorang yang ada 9 subjek tuh, nak kena komen-komen semua, masalah tuh sebab cik zira bukan kenal dorang sangat, baru jek amek alih kelas tuh, huhu
takpe, walau apa pun cik zira akan cuba buat dengan baik dan selesaikan dengan cepat dalam minggu ni jugak kena setel pasal tuh dan semua yang berkaitan






minggu ni jugak akan sibuk dengan persiapan Hari Sukan dan Hari Kantin Sekolah pada 14 november ini iaitu AHAD ini sebab sebagai guru kelas, cik zira kena jual kupon dekat budak-budak kelas
minggu ni kena setelkan semua






aduh aduh
sungguh sibuk lah
makin nak akhir tahun sebelum bercuti, memang akan sibuk yang amat
dan budak dah cuti seminggu, cik zira tak cuti lagi
jadi cikgu kan, kena berkorban banyak, kerja memang banyak tapi bila dapat cuti nanti boleh rehat-rehat sebelum sambung semula di tahun 2011


cikgu zira masih tersenyum walaupun sibuk,, =)




tak mengapa, walau sesibuk mana, cik zira akan usaha supaya blog MERAH kesayangan ini akan sentiasa berupdate 
insya Allah
^___________^







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 8 november 2010 9.15 a.m.

2 comments:

wirdati said...

bestnya dah mengajar..tak sabar..tak sabar...

hazirah abdul rahman said...

sabar,,
bes memang best tapi sangat penat sebab kerja sangat banyak


seyes penat!
tp seronok sangat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails