SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, November 25, 2010

tahun depan dapat anak-anak segera tau.




tahun hadapan, 2011
cik zira tak payah kahwin pun terus dapat anak, bukan 1 bukan 2 tau
dapat sekali 30 lebih






tahun depan kan, cik zira jadi guru kelas 
kelas Tahun 2
2 F iaitu 2 Fadhilat






kiranya, tahun depan ni, cik zira akan cuba jadi guru kelas yang baik
menjaga anak-anak cik zira menjadi anak murid yang baik dan supaya dipuji guru-guru lain yang mengajar kelas 2 Fadhilat, insya Allah
cik zira akan jaga dorang dengan baik sejak dari awal
kena berusaha keras
time cuti nanti kena buat strategi supaya anak-anak cik zira akan dengar segala nasihat cik zira 
mudah-mudahan
bukan senang ye, budak-budak zaman sekarang degilnya lain macam






dan untuk budak-budak yang cik zira ajar english, cik zira berdoa semoga ada peningkatan dalam subjek bahasa inggeris dorang
cik zira akan cuba mengajar dengan baik
akan cuba buat dorang suka subjek english ni
insya Allah






tanggung jawab semakin berat
kalau masuk-masuk sekolah jek kena gantikan cikgu bersalin menjadi guru kelas tahun 1
tahun depan, menjadi guru kelas 2 Fadhilat dan mengajar bahasa inggeris sepenuhnya
mudah-mudahan cik zira dapat buat yang terbaik
amin ya rabbal alamin







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 24 november 2010 7.29 p.m.

2 comments:

m!da BucHuxX said...

gud morning teacher..herhe:DD

hazirah abdul rahman said...

gud morning dEar,,
padahal masa jawab ni dah tengah hari,, morning lah jugak,, ngee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails