SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, December 8, 2010

Aiman Danish setahun - gelagat aiman




ini kisah ketujuh birthday aiman danish






cerita punyalah banyak tapi si birthday boy tak nampak-nampak bayang kan
okeh okeh, entry ni cik zira letak banyak-banyak gamba aiman






tapi, sebenarnya, bila masa dah sampai, si aiman punyalah mengantuk
masa potong kek dia dah mengantuk dah, asek nangis jek
tunggu lama sangat agaknya













ramai duk cium-cium dia sampai dia pun dah penat
agaknya dalam hati dia pun cakap, kenapalah orang asek cium saya ni,, hehe








dan masa ini, punyalah dia nangis bila dudukkan dia kat singgahsana dia tuh
suruh dia main dengan smash cake dia, dia nangis tapi dia tepuk juga kek tuh, tepuk nangis, nangis tepuk
habis baju dia kotor, lepas main terus salin baju dia, masukkan dia dalam buaian dan prince of the day selamat melayar bahtera,, ;)






lepas dia bangun, dia keluar umah, silih berganti orang dukung dia sebab dia kan umpama raja hari tuh
semua oranglah nak peluk cium dia
tapi, dia dah tido dah ok dah, tenaga dah ada balik
kalau dia ngantuk tuh dia nak nangis jek, semuanya tak kena





aiman aiman
cepat-cepat jalan, cepat-cepat cakap tau
cik jira tak sabar nak nengok aiman jalan, nak borak-borak dengan aiman tau
mesti tak lama lagi jek aiman boleh jalan, dah boleh berdiri dah..






cik jira sayang aiman banyak-banyak tau!







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman ahad 5 disember 2010 7.29 p.m.

3 comments:

Nur Syazana Ramli said...

cik zira, saya ada tag cik zira kat blog sy..:-)

sya said...

alolo. comel nyee! i like baju dye. special order eh. hehe.

hazirah abdul rahman said...

nur syazana ramli ~~ oh ye ke? thanx k dEar,,



sya ~~ haah, somel sangatlah.. baju tempah khas tak silap..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails