SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, December 8, 2010

Aiman Danish setahun - aiman danish limited edition




ini kisah kelapan birthday aiman danish





walaupun boleh dikatakan semuanya best tentang birthday party aiman ni, tapi ada yang cik zira rasa sangat sweet iaitu kek aiman dan tshirt aiman tuh







comel sungguh tengok tshirt aiman tuh
limited edition tau






dan untuk pengetahuan semua, mama dengan papa aiman ni hantu kaler biru muda turqoise ni
sebab tuh lah majlis ni ada banyak warna biru muda ni dan warna coklat sebab tema coklat






agak-agak, kalau cik zira nak buat tshirt sendiri warna MERAH lepas tuh nak tulis gak limited edition tuh, orait gak kan,,
hemm,,,, nanti dulu, kena fikir untuk apa dan bila nak buat,, ececeh
aiman nak, cik jira dia pun nak sama,,,
^___________*






~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman ahad 5 disember 2010 9.08 p.m.

2 comments:

puterihannan said...

salam dik.. lama tak jenguk umah.. adik sihat??

p/s: bestnya burfday bash aiman!!!

hazirah abdul rahman said...

salam kak,,
kita sihat jek,, ngah bercuti sekarang,, =)


haah kak, best sangat birthday aiman,,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails