SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, December 2, 2010

makan petang di VIVO




ini cerita hari isnin tuh, masa keluar dengan BFF 
lepas tengok wayang terus cari makan sebab sangat lapar






BFF pun ajak makan di VIVO
ada promotion set dia tuh






cik zira pun tanya BFF mana sedap
dia pun suggestlah bagi tahu itu ini yang sedap yang dia pernah rasa
BFF cik zira ni kaki makan, dia suka makan sedap-sedap
samalah dengan cik zira jugak
cik zira belajar makan-makan dan menajamkan skil makan dengan BFF lah
suka bila dia bawa makan tempat sedap
thanx ye BFF ku






dan petang itu
cik zira makan set nombor 3 tuh, baked fish pasta
set promotion ni dia dapat dengan cream of mushroom soup sekali dan sup cendawan VIVO ni, halamak, memang sedaplah!! 
cendawan dia hiris halus dan memang terasa sedapnya




baked fish pasta tu pun memang lazat
walaupun penuh lemak berkrim disuaki ramai, tak kisahlah, asalkan dapat makan sedap
balik malam dah tak payah makan lagi dah
eceh, konon jek kan,,






dan minum plak, cik zira order air panas, canggih tau
tak pernah-pernah makan pesan air panas tau
selalu manjang ais jek
takpelah, tuka selera lah kononnnya
pesanlah air kopi tau, americano
sejak bila lah minum kopi ni, entahlah, saja nak cuba-cuba, memang tak selalu minum kopi, tapi boleh jek minum






memang makan sedap
sambil borak-borak macam-macam cerita dengan BFF, memang sedap
dahla decoration dalam VIVO tuh comel-comel jek plus cermin besau yang banyak
memang I LIKE lah senang kata
tapi malangnya, oleh kerana leka berbual sampai terlupa mahu bergamba kenangan
takpe, di lain masa pula
mungkin
jika ada kelapangan dan kesempatan






dan inilah set makan petang cik zira hari isnin tu






~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 30 november 2010 2.47 p.m.

4 comments:

Cik Zuliana Harun said...

mak aiii... terliurnyaaaaaaaaaaaaaa...!!!

hazirah abdul rahman said...

sedap tau nana
try makan ea,, ;)

Cik Zuliana Harun said...

ye? okay, nanti nana cuba makan ya,,,,, >___<

hazirah abdul rahman said...

iye,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails