SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, January 11, 2011

jom kita tengok apa yang baru





dulu cik zira pernah buat entry senarai makanan baru di fast food. rasa malam ni macam nak buat lagilah memandangkan setiap fast food dan restoran ada promosi baru. 






memanglah makan fast food tak elok untuk kesihatan. tapi sekali sekala apa salah kan? ngee






kita mulakan dengan Mc Donalds. rasanya semua pun tahu ni. 
prosperity chicken burger dah keluar. cik zira tak makan lagi untuk tahun ni. setiap tahun mesti akan makan beef dan chicken. nanti akan dapatkan jugak. tunggu jelah,, =)






KFC?










Pizza Hut?
credit to foodpromotions.com.my






Dominos Pizza?









Kenny Rogers









Burger King?










Rasamas?








ha, apa lagi, agak-agak tak tahu nak makan apa tuh, meh serbu mana yang anda rasa nak makan.







cik zira sekarang cuma teringin nak makan prosperity chicken tu ha. bila ea?





jom!






sekian sahaja info makanan dari cik zira untuk kali ini.






terima kasih







~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 11 januari 2011 9.36 a.m.

2 comments:

ween said...

among all of the fast foods, kenny rogers is my all time favourite. sbb it kinda healthy diet compared to others. grilled, so x berminyak :)

hazirah abdul rahman said...

oh,,
betul2, pandai ween jaga kesihatan. macam tu lah.


tapi yang tak sihat tu sedap bukan main kan,, ngee


hari ni mesti pergi kenny rogers kan kan,, =)


jgn lupa pakai MERAH ye ween,,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails