SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, January 20, 2011

kisah pagi di suatu hari cuti





salam sayang buat semuanya
selamat bercuti kepada semua ye






cik zira dapatlah berehat sekejap hari ini, kerja sekolah pun dah siapkan malam tadi, tinggal sikit-sikit je lagi
petang ni pukul 2 ada tusyen ganti untuk sabtu nanti sebab sabtu ada sekolah ganti






atok dah selamat keluar semalam tengah hari, keadaan atok ok cuma darah je naik, itu yang dia macam mabuk tuh. abah dengan bik sah balik nak tengok atok, malam tadi sampai tapi cik zira selamat tido dah sebab ngantuk sangat.






korang cuti hari ni pergi mana ye? mesti dah ada plan kan. cik zira tak ke mana, duk rumah je buat keje. maklumlah, keje sekolah banyak kan. cuti ni amek peluang siapkan kerja sekolah la.






semalam dekat sekolah ok, happy, semuanya berjalan lancar. budak-budak pun semua ok. takde yang buat hal. yang selalu tak buat homework pun dah siapkan homework. seronok je rasa.


19.1.2011



oh, ada satu kisah, masa nak balik tu, ada lah budak kelas cik zira, dia bagi tahu, "teacher, ayah kita kata nak bawa teacher pergi tengok wayang."






hamboi, boleh dia bergurau macam tu dengan anak dia. tak takut bini ke encik. kang tak pasal-pasal cik zira kena serang kat sekolah, hehe






ha, dan yang terbaru, ada sorang budak kelas cik zira dimasukkan ke hospital sebab ada jangkitan pada paru-paru dia. mak dia baru je sms. harap-harap dia cepat sembuh sebab dia memang dah berapa hari tak datang sekolah.






cik zira dah boleh biasakan diri cik zira dengan semua ni. rasa happy menjadi seorang cikgu yang hari-hari bawa balik kerja siapkan, di sekolah pun siapkan kerja, mengajar, jumpa budak-budak, bagi diorang seronok belajar bahasa inggeris. cik zira happy dengan semua ini walaupun ada satu hari tuh stress sekejap. bersyukur dengan apa yang diberikan oleh-Nya dan cik zira akan sentiasa berusaha untuk menjadi guru yang baik untuk anak-anak murid cik zira dan untuk sekolah. insya Allah.







ok ye semua.
cukuplah bebelan cik zira untuk pagi khamis, pagi cuti sempena perayaan thaipusam ni.
sekali lagi, cik zira ucapkan SELAMAT BERCUTI pendek ni untuk semua ye.
^___________^








~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman khamis 20 januari 2011 8.59 a.m.

4 comments:

zura@iwan said...

slm zira....

lama x dtg cini...zira sehat?

makin lawa zira skrg ye...hehe..

psttt; klik2 hotlink kt cini..

hazirah abdul rahman said...

salam kak zura,,


itulah, kak zura bz betul berjalan-jalan, seronok jew tengok,, =)




lawa ke? biasa jelah kak, tapi kat sekolah kenalah cantik sikit untuk budak-budak,, hehe

cik diba said...

cik zira~!!
kite ade baju kurung yg same la =D

hazirah abdul rahman said...

oh iye ea?
hehe, ada baju samalah kan,, hehe



itu baju raya tuh, dah jadi baju kerja dah,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails