SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, February 23, 2011

cantik kan kalau buat baju raya tahun ni?





raya tahun 2011 ni ingat nak pakai baju ala-ala jubah dengan kaftan tu lah. geram tengok banyak yang cantik-cantik. memanglah nanti raya akan dapatkan satu. lagipun raya ni raya akhir sambut secara solo dengan keluarga. insya Allah, panjang umur raya 2012 dah sambut berdua. AMIN.






ikutkan ina, adik cik zira tu tahun ni temanya PINK. yelah, ina tu suka pink. jadi tengoklah nanti cik zira, chenta-chenta hati, abah, ina dan aunt zie pakai pink. nak gambar sama-sama.







cik zira blogwalking. sekali jumpa kaftan yang simple tapi nampak elegan. dengan warna MERAHnya yang menawan banget! tapi itulah, tahun ni tema PINK. takpe-takpe. raya pertama je pakai pink. raya seterusnya pasti ada MERAH.




both pictures credit to kedaionline




cantik kan? 
bayangkan kalau cik zira pakai ni, halamak, memang sangat sukalah! 
MERAH yang cantik,, =)






eh, sekarang baru bulan 2 kan. raya bulan 8 nanti. tapi bukanlah lama sangat 6 bulan tu sebenarnya kan?






^___________*






p/s sebenarnya, nak jubah atau kaftan cantik-cantik macam gini kat indonesia memang banyak. kalaulah dapat ke sana kan best. nak beli banyak-banyak. sebab kat sana murah-murah. betul kan?





~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 23 februari 2011 8.27 a.m.

4 comments:

nairaariaa said...

merah g,..huuu..tp i pom really like merah...so brani la...weee~

icee-yah said...

aah..mnykkan skrg..kaau pakai msti nmpk gorgeous

hazirah abdul rahman said...

nairaaria :


yup2,, MERAH canti, berani, sumelah ada pada warna MERAH,, =)

hazirah abdul rahman said...

icee-yah :


sangat-sangat gojes,,, hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails