SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, February 2, 2011

nak jadual dan tarikh SPM 2011





salam sayang buat semuanya






cik zira dah cari di internet jadual SPM 2011 tapi ada yang draf sahaja dan tidak bertarikh. SPM dijadualkan pada 14 november hingga 14 disember.






ada tak sape-sape yang dah dapat jadual SPM 2011 beserta tarikh? kalau ada cikgu-cikgu SPM ke yang dah tahu jadual SPM untuk tahun ni tolong bagi tahu cik zira boleh? minta tolong sangat sebab nak cari tarikh sesuai. adik cik zira ina tuh kan tahun ni SPM, jadi kena tunggu dia habis SPM dulu lah baru leh buat majlis.





jadi, cik zira mohon pertolongan, kalau ada sape-sape yang dah dapat jadual SPM 2011 beserta tarikh, bagi tahu cik zira k. terima kasih sangat-sangat.







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 1 februari 2011 8.45 p.m.

3 comments:

Munirah Bm said...

majlis?kawen ke??=)

hazirah abdul rahman said...

insya Allah,,

Rafieq (◕‿◕)3 said...

hi.. suruh adik join site kami :)

http://syg94.blogspot.com/2011/02/jadual-waktu-mp-spm-2011.html

join/follow blog nih.. dan boleh share about spm tips

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails