SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Saturday, February 5, 2011

slip gaji online




salam sayang buat semua






ini entry informasi dan perkongsian maklumat.






seperti yang dah sedia maklum, kitorang sebagai cikgu ni sekarang kena daftar online untuk slip gaji dan kalau nak kena print sendiri.






takpelah, memudahkan jugak sebenarnya. tapi masalahnya ialah masa nak daftar punyalah susah. masuk laman web Jabatan Akauntan Negara tuh nak akses masuk ke slip gaji tuh berzaman cuba banyak kali asek tak boleh je? kenapa ye? sibuk sangat ke semua orang nak tengok slip gaji. kadang-kadang buka hari bekerja pun tak boleh masuk. buka masa office hour pun masih tak boleh masuk. buka malam lagilah, memang tak boleh masuk dah cuba banyak kali.






nasib baik dah daftar walaupun setelah mencuba beberapa kali. tapi bila dah save slip gaji nak tengok tak boleh plak. aduhai. kenapalah susah sangat ye. lepas daripada itu nak cuba masuk banyak kali pun tak boleh-boleh.






korang senang tak nak masuk? ke cik zira ni ada masalah sendiri memang tak boleh nak masuk? sampai ke sudah tak berpeluang nak tengok slip gaji sendiri tau. sedih betul lah. kot-kot lah boleh print simpan buat rujukan tapi tak boleh jugak,, huhu






takpelah, cik zira teruskan berusaha sampailah dapat. tapi kalau korang mengalami nasib yang sama macam cik zira bermakna bukan cik zira sorang mengalami masalah ini.






sekian sahaja entry info tentang slip gaji online pada kali ini.
terima kasih.







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman sabtu 5 februari 2011 9.17 a.m.

2 comments:

Mr.Paktam said...

bulan2 sebelum ni selalu ok je,tapi stat bulan julai ni laman anm takboleh nak akses,apa hal pun tak tahu la kan...

hazirah abdul rahman said...

itulah, kekadang, inilah kelemahan bila semuanya dah online,, huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails