SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Friday, March 18, 2011

18 Mac 2011





salam sayang semuanya,






alhamdulillah, cik zira dah selamat sampai JB pagi tadi dalam pukul 7 lebih. bertolak dari sg nibong naik bas konsortium pukul 10.30 malam.






semalam dapat setelkan beli semua barang. suka sangat dan 2-2 happy dah selesai misi yang pertama ini. bajet yang telah dibelanjakan belum dikira. tapi rasanya banyak jugak dapat jimat.






walaupun memang kejap je dapat jumpa, tapi syukurlah daripada tak boleh jumpa dan misi cuti bulan 3 dah selesai. cuti bulan 5 dan 6 nanti banyak perkara lain perlu diselesaikan, Insya Allah.






barang-barang semua tinggal dekat rumah buah hati. cik zira tak muat tangan nak bawa balik naik bas. 


barang-barang yang daripada banyak-banyak disatukan jadi 3 beg sahaja,, =)





apa yang penting, baik cik zira mahupun buah hati, kitorang suka sangat dengan semua barang yang dibeli.






eh, banyak sebenarnya nak cerita. gamba pun ada. tapi nanti dulu k. pelan-pelan cik zira cerita. dan dalam masa yang sama takut nak interview spp 24 mac ni. surat tak dapat lagi. surat dapat kat rumah ke kat sekolah ye?







masa yang ada ni cik zira kena prepare untuk interview dan siapkan kerja sekolah mana yang ada lagi.






hari ini 18 Mac 2011, hari ini birthday ABAH yang ke 52 tahun. dah sms abah dah pagi-pagi tadi.






HAPPY BIRTHDAY ABAH. 
rah doakan semua yang terbaik untuk abah.
sayang abah.






itu sahaja. nanti cik zira update lagi ye.








~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman jumaat 18 mac 2011 9.17 a.m.

2 comments:

^nanie^ said...

moning dik..lame dah xngomel kt cni..wahh da beli brg yeeee...tyg la kt cni..xlame dah tu..congrat;s in advance ye..;-)

hazirah abdul rahman said...

morning kak,
haah, barang dah setelkan, nanti jumpa selesaikan yang lain pula. barang sume tinggal kat penanglah kak, tak dapat nak tayang,, hehe




lambat lagi majlisnya, bulan 12, tapi buat persiapan sikit-sikit.



doakan ye kakak,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails