SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, March 29, 2011

hadiah birthday beli sendiri 2011





kalau tahun lepas, cik zira belikan diri sendiri dslr nikon untuk beginner tu untuk hadiah birthday. kamera tuh pun dah cukup setahun dengan cik zira.






tahun ni cik zira beli hadiah apa pulak ye untuk birthday cik zira?






nak tahu tak?






hadiah yang cik zira nak sangat! awal-awal nampak dekat blogshop macam tengok-tengok dulu. taknak beli lagi tapi memang berkenan sebab ada warna MERAH.






lepas tuh, masa pergi penang hari tuh, nak cari barang, ternampak lah dia. harganya, fulamak, 2 kali ganda daripada dalam blogshop yang amek direct dari sana. dan memang sangat cantik in real dan memang berkenan sangat-sangatlah!






tengok dekat blogshop awal tuh dah sold out. sekali cari-cari, jumpalah lagi. dan dah order dah. tengah tunggu sampai jek. tak sabar.






apa bendanya ye?






hehe






hadiah cik zira beli untuk diri sendiri tahun ini bersempena birthday 25 tahun ni ialah handbag DKNY.






beli dekat blogshop harga RM 500 sahaja. kalau beli dekat parkson ke, dalam outlet harga RM 1000 ++. beg ni memang cantik sangat. cik zira konpemlah amek warna MERAH. dia ada warna brown, hitam pun ada. tapi warna MERAH jugak yang cantik,, =)






dalam 2 minggu lagi ke insya Allah sampai hadiah cik zira tu. kena pre order, tu yang kena sabar sikit tunggu hadiah sampai.






tak sabar sebenarnya, tapi kena buat tak ingat. kang asyik tunggu je tu yang rasa lama sangat,, ^______*







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 28 mac 2011 7.00 p.m.

9 comments:

~azillakhalison~ said...

wahhh wahhh bestnyerrr :)

hazirah abdul rahman said...

hehe,, haah, tak sabar nak tunggu dapat neyh,, ;)

emiliana anuyai said...

:HAPPY BIRTHDAY sista. :)

emiliana anuyai said...

:HAPPY BIRTHDAY sista. :)

hazirah abdul rahman said...

emiliana anuyai :



thanx emiliana,, =)

vanilla said...

waaaaaaaa...jelesnya T_T...neway, hepi belated b'day dear...merah cantik sgt ;)

erienz said...

sangt cantik cik zira...x pe hadiah penat bekerja..kepuasan utk diri sendiri..

hazirah abdul rahman said...

vanilla :



thanx dEar,, MERAH cantik kan?,, =)

hazirah abdul rahman said...

erienz:



haah. nak belikan hadiah untuk diri sendiri setiap tahun,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails