SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Sunday, March 27, 2011

Happy 25th Birthday To mE





alhamdulillah syukur dipanjatkan kepada Allah kerana memberikan cik zira kesempatan untuk masih berada di muka bumi ini dan hari ini genaplah usia cik zira 25 tahun. alhamdulillah.






.27 MAC 2011.







HAPPY BIRTHDAY TO ME!






terima kasih kepada mereka yang mengingati dan sms, ucap happy birthday kat cik zira. terima kasih banyak-banyak.






dan malam tadi sudah tentunya menunggu kul 12 semata-mata nak dengar buah hati nyanyikan lagu birthday,, hehe, sampai dah ngantuk-ngantuk. lepas nyanyi, terus tido,, ;)






kalau tahun lepas, 27 mac 2010, cik zira ke cameron highland dengan buah hati dan esoknya sambut dengan member-member cohort dekat pizza hut tesco, tahun ini hanya di rumah sahaja. tak ke mana-mana.








ingat nak order dominos jelah memandangkan ada dapat voucher hari tuh sempena birthday cik zira. hari ini pun maxis boleh kol percuma. tapi tak tahulah nak kol sape,, hehe






dah 25 tahun dah. tahun lepas sambut ada buah hati, tahun ni sambut ada tunang, insya Allah, semoga tahun depan sambut dah tukar status lain plak. AMIN






syukur syukur syukur Ya Allah.






27 Mac 2011 - birthday cik zira yang ke 25 tahun. semoga segala doa dan keinginan akan dimakbulkan oleh-Nya. AMIN.







HAPPY BIRTHDAY TO ME,, ^__________^








~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman 27 mac 2011 7.35 a.m.

16 comments:

nadila azhar said...

selamat ari jaDi kak ziera....seMoga panjang uMur n dimurah kan rezeki...n copat2 kwen kak..hehehehhe..;))..bufday akak same ngan bufday bos saye..

ChiLaBaey's Spot said...

Selamat harijadi buat empunya blog... Moga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan di dunia ini dan akhirat kelak..... :)

cik zia said...

happy birthday kak ziera.
semoga panjang umor dan dimurahkan rezeki. :)

B.E.L.L.A said...

happy bday sis ziera!

linalina said...

hb sis!

hazirah abdul rahman said...

nadila azhar :


thanx sangat nadila. AMIN. yang cepat kawen tuh, Insya Allah,, =)



oh, sama dengan bos ye? mesti bos belanja makan ek?

hazirah abdul rahman said...

ChiLaBaey's Spot:


terima kasih sangat ye. AMIN AMIN,, =)

hazirah abdul rahman said...

cik zia :



terima kasih sangat2 zia,, AMIN,, =)

hazirah abdul rahman said...

B.E.L.L.A :


thank u bella,, =)

hazirah abdul rahman said...

linalina :


TQ dEar,,, =)

Lyaa Suriany said...

sis syg

selamat hari lahir
semoga cepat kawin
happy jek selalu ngn mr khalis..

love u!

nasazfrog... said...

hai zira.. hepi belated besday k,, akak doakan moga zira sukses lam perjalanan hidup ini,, :)

hazirah abdul rahman said...

Lyaa Suriany :


thanx lyaku sayang,,
semoga apa yang lya doakan tu jadi kenyataan, AMIN


love u too dEar,, =)

hazirah abdul rahman said...

nasazfrog... :



thanx sangat kakak,, AMIN,, =)

Diyana Amalina said...

happy belated besday....

hazirah abdul rahman said...

Diyana Amalina :



terima kasih diyana,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails