SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, March 31, 2011

terima kasih anak-anakku!





semalam, sampai sekolah tengok bawah meja ada plastik. ingatkan plastik sape, sekali buka hadiah birthday. budak-budak kelas 3 Bijaksana bagi birthday present. tapi kan sebab 2 hari cik zira tak datang sekolah, jadi dorang letaklah dekat tempat cik zira






masuk dalam kelas, ada lagi yang bagi hadiah






terima kasih sangat ye anak-anakku. happy cik zira bila ada yang ingat dan nak bagi hadiah






cik zira dapatlah teddy kecik, lilin cantik, frame gambar, mug besar, pen MERAH, pen biru, higlighter. tang pen MERAH tu cik zira suka. dapat 2 batang. terus guna satu untuk tanda buku malam semalam. yang lain pun cik zira akan simpan elok-elok.






walaupun tahun ni birthday tak disambut macam tahun lepas, tapi cik zira tetap happy sebab ada yang bagi hadiah, wish dan ingat cik zira. terima kasih banyak-banyak ye semuanya,, =)







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman khamis 31 mac 2011 8.08 a.m.

4 comments:

SURIA AMANDA said...

bestnya...walau hadiah x mahal tapi tetap bermakna kan..happy belated birthday..

saharinasaharudin said...

bestnyeee jdk cikgu yg disayangi students.
cnfrm every year dpt befday gifss kan.
btw, hepi belated befday teacher! :)
p/s,xsabr nk jdik cikgu jugak.:)

hazirah abdul rahman said...

SURIA AMANDA :


haah, happy dapat hadiah daripada budak-budak, itu tandanya dorang sayang kat kt,,



thanx sis,, =)

hazirah abdul rahman said...

saharinasaharudin :



hehe, nak jadi cikgu yang disayangi students bukan senang tau, kena pandai tambat hati budak dan yang penting mengajar betul2 dan kena ikhlas tau,, =)


thanx dEar, semoga menjadi cikgu yang disayangi students jugak,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails