SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Saturday, April 2, 2011

1 dan 2 April 2011





Selamat Hari Sabtu!






Assalamualaikum semuanya,, harap semuanya baik dan happy-happy ye,,






tadi dalam pukul 7 lebih gi pasar Larkin dengan bik ani, bik ani nak beli barang. dah siap dekat pasar larkin, pergi kg melayu pulak beli sarapan






jadi, balik rumah dengan tidak tertahan lagi laparnya, terus makan bihun soto. sarapan untuk pagi tadi






hari ini tusyen cik zira buat untuk BM dengan BI je sebab BFF ada program sekolah. jadi tusyen dari kul 2 sampai kul 4 sahaja. kul 5 lebih macam tuh cik zira nak kena pergi sekolah sebab ada program dengan budak Tahun 4. cik zira bertugas kul 6 petang sampai 10.30 malam. balik lewat malam jugaklah malam kang,, huhu






itu sedikit cerita untuk hari ni, 2 April






semalam, ape cerita ye?






pagi semalam hantar bik ani gi Hospital Abdul Samad. bik ani nak gi check up. hantar je. lepas tuh cik zira pergi giant. beli barang sikit.






barang apa? jom tengok


beli kordial nak letak kat sekolah, pringles, whiteboard marker, 
resit untuk budak tusyen dan stokin hitam




sikit je pun dah nak dekat RM 30 belanja macam tu, huhu







lepas dah beli barang, kat luar tuh, macam selalulah kalau teringin nak kena beli, jadi belilah takoyaki dan coolblog perisa chocolate


 RM 3.10

RM 3.50




lepas giant, gi pejabat pos kg melayu bayar bil dan masukkan duit kat ASB






balik rumah, makan takoyaki tu dan habiskan chocolate blog






pergi sekolah pukul 1 , bawa bekal nasi lemak atok masak. sampai sekolah terus zohor sebab kul 2.30 kelas nak mula dah







semalam mengajar seperti biasa. kerja yang ada pun dapat disetelkan dekat sekolah. malam tusyen. tido pukul 11 lebih.







itu jelah cerita cik zira semalam dan hari ni. sabtu keje, esok ahad pun keje. seyes cakap, sejak bulan Mac hari tuh, setiap sabtu kena kerja, takde cuti langsung,, huhu






takpe, keje kena kerja, nanti cuti, cuti betul-betul. siapkan semua keje sebelum cuti nanti.






ok semua, selamat berehat di hari sabtu ini ye buat yang bercuti. yang bekerja tu, kerja sungguh-sungguh tau,, ^_________*








~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman sabtu 2 april 2011 9.47 a.m.

6 comments:

cik zia said...

cool blog dan takoyaki urmmm sedappp!

hazirah abdul rahman said...

erk, ke TF lagi sedap,, hehe,, ;)

cik zia said...

ala..TF time kaya boleh la.
kalo x terkedu nk bayor sbb time amek ikot nafsu :)huhu

hazirah abdul rahman said...

hehe, haah, betul tu,,


makan takoyaki dan coolblog pun dah ok dah,, ngee

cik zia said...

erm smlm kite g coolblog kat giant tuh.jap g boleh pulak penjual tuh kata nk beli kene beli yang air2 je ais xde...dah coolblog xde ais jadi ape???sakit tol hati..
HAHA

hazirah abdul rahman said...

aik, boleh plak cam tu, ape benda lah. patut kena sediakan ais yang mencukupi,,


jatuh standard coolblog,, huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails