SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Monday, April 11, 2011

jusco + bergambar + sushi





kan cik zira pergi jusco tengok wayang cerita CUN! semalam, cik zira kan pergi dengan budak tusyen, amy dan nani budak yang nak SPM ni, dorang kaki bergambar, sikit-sikit amek gamba guna enpon si amy tuh, jadi cik zira pun menempek sama sebab boleh masuk dalam blog ni,, ;)


 dengan si amy

dengan si nani




budak-budak ada fesbuk ni kan, biasalah gamba kena banyak, hari-hari tukar profile picture agaknye,, cik zira men teka jek sebab cik zira kan mana ada fesbuk, jadi manalah tahu sangat pasal fesbuk mesbuk ni,, ada pon blog ni jelah pujaan hati,, hehe



berkurun lama tak pakai pashmina, baru semalam pakai balik





sikit jek gamba amek, cukuplah untuk entry petang ni,, ^____*






sempat beli sushi yang selalu cik zira beli kalau pergi jusco, yang set harga RM 6.88 tu. beli untuk makan malam. sampai rumah lepas asar, terus makan sushi cicah dengan sos thai, memang wajib cicah sos, baru rasa sedap,, =)






dah lama rasa tak keluar jalan-jalan. bulan tiga cuti hari tuh, tu pun sebab cari barang, tak rasalah jalan-jalan sangat. lepas ni nak set date dengan BFF pulak, lama sangat tak dating dengan BFF memandangkan masing-masing sibuk bekerja. minggu depan mungkin dating dengan BFF pulak!







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 11 april 2011 8.50 a.m.

4 comments:

fafa punya said...

lawa selendang!

cik zia said...

ala..nk join gak:(

hazirah abdul rahman said...

fafa punya :



pashmina free tu fafa,, ;)

hazirah abdul rahman said...

cik zia :



ala, zia kontek-konteklah. kalau free leh kita dating,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails