SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Friday, April 1, 2011

semalam, khamis 31 Mac 2011




salam sayang semuanya, salam Jumaat,, =)






macam biasa ye, nak cerita kisah di sekolah semalam, hari khamis bersamaan 31 Mac 2011


lupa nak bagi tahu, muka cik zira terbakar teruklah jugak sebab hantar budak sukan, kena matahari,, habis gelap, tangan muka semua gelap,, huhu




semalam pagi update blog, lepas tuh tengok tv, kerja sekolah takde sangat, jadi boleh berehat sikit. dalam pukul 10 tuh makanan tengah hari dah siap. bik ani masakkan nasi ayam sedap. nasi baru masak, panas lagi, cik zira makan dengan berselera sekali. sarapan merangkap makan tengah hari.






sebab fikir kelas dari kul 1 sampai kul 4.30 straight, jadinya makanlah kat umah siap-siap, lepas tuh bawa bekal jugak makan petang nanti bila dah free






semalam kelas takdelah teruk sangat macam hari rabu. cik zira tak marah-marah sebab dorang ikut cakap. cuma marah dekat 3B jek sebab suka buat bising masa bagi kerja. yang lain kerja semua dorang buat. hati pun senang je tak payah nak marah-marah sangat,, ;)






habis kelas kul 4.30 terus ke kantin beli milo ais. dahaga sangat. milo ais kantin sedap. belilah sebungkus bawa naik bilik guru. haus sangat minum sampai habis. sambung buat kerja apa-apa yang patut sampai pukul 5 lebih. lepas tuh solat asar. lepas solat asar baru dapat makan nasi ayam lagi. makan sampai habis sebab lapar,, 







lepas makan nasi ayam tuh rasa lapar lagi, belilah kerepek RM 1 pulak sebab dadih tak jual semalam, gantikan beli kerepek. makan kerepek tu. dalam kereta pun sambung makan kerepek tu jugak. sedap, lain kali boleh beli lagi






sampai rumah semalam lewat, kul 7.30, jalan sibuk sebab hujan. sampai mandi solat semua, setelkan kerja, makan lagi sekali,, hehe, tapi makan salad dengan ayam je, nak makan nasi tapi pesan kat diri sendiri dah 2x makan nasi, jadinya makan salad dengan ayam jelah.






ai, macam tak banyak pun pasal sekolah ni, banyak pasal makan je,, ngee






hari ni 1 April kan semua. ada sape-sape dah plan nak buat April fool ke? cik zira tak pernah buat april fool atau terkena april fool. tak payahlah ye, duduk diam-diam buat kerja macam biasa je dah cukup,, ^_______*






p/s bulan 4 dah tau ni,, takut-takut,, huhu








~sekian~










k,adios!!!,,, by : ierarahman jumaat 1 april 2011 8.05 a.m.

2 comments:

EzSyA said...

muke zira nmpk lebeh cengkung je skrg??nape nk diet2 lg ni??huuu

syasya still mkn pil halia tuh..tp kesan dier mmg agak lmbat kn?tp sukela sbb sistem pencernaan tu mcm terator..hoho

ade satu nk tanye..kalo mkn pil tuh tp x sapu krim xpe kn??kdg2 mlm2 dh penat asyik telupe je nk sapu krim T__T

hazirah abdul rahman said...

muka cengkung sya, tapi badan dah naik nie,, nak dekat 55-56 kg dah, makan tak bentilah sya, tak diet pun, tapi kena kawal, kang naik banyak susah nak turunkan nanti,, huhu



haah, nak tgk kesan dia kena bersabar banyak2,, kt pun nak dekat setahun baru nampak hasilnya,,



takpelah, dah penat kan nak wat cane,, hehe
kt pun kekadang terlupa jugak,, ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails