SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Friday, April 29, 2011

setelah lama menunggu, akhirnya sampai jua...





ingat tak cik zira ada buat entry pasal hadiah cik zira belikan diri sendiri untuk birthday tahun 2011 ni?






takpe, kalau tak ingat, boleh KLIK SINI.


beg tersebut dalam gamba,, =)




cik zira belikan handbag untuk diri sendiri. tapi beg tuh direct dari US, kena tunggu sikitlah. tapi, cik zira menunggu beg tiba dah nak dekat sebulan lebih dah, huhu







tapi, Siti, owner blog cik zira beli handbag ni bagus, bertanggung jawab, dia selalu bagi tahu pasal beg tu, jadi cik zira tak risau sangat,,







jadi, setelah lama menunggu, balik sekolah semalam dah dapat dah parcel beg idaman kalbu. terus buka dengan rakusnya,, eceh!







suka sangat! peluk cium handbag baru tuh sebab sangat gembira ria,, =)







syukur, dapat dah hadiah birthday untuk diri sendiri walaupun birthday dah berzaman berlalu, 27 Mac lepas,,






nasib baik tak tido dengan beg baru tuh. masuk dalam plastik balik lepas dah gaya-gaya depan cermin, simpan elok-elok balik. tunggu masa yang sesuai jek boleh pakai,, =)






.happy sangat-sangat ni dapat handbag baru.







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman jumaat 29 april 2011 8.48 a.m.

2 comments:

Farrah Hasna said...

merah mesti ade yek..cantik beg!! mesti mahalkan..:)

hazirah abdul rahman said...

wajib ada MERAH lah,, =)



kalau dekat parkson RM 1000++, tapi beli online direct from US dapat RM 500 je,, untung lah sikit,, =)



takpe, hadiahkan diri sendiri satu barang yang rasa berbaloi,,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails