SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, May 3, 2011

dapat makan sizzling mee, yay yay yay!








krushers dah dapat







chicken chop kfc pun dah dapat






sizzling mee pun dah dapat!






lama tau teringin nak makan sizzling mee, dan kebetulan sarah datang, belanja dia makan sizzling mee dekat tesco masa ari ahad tu






gembira tak terkatalah cik zira ni pun, suka ria betul dapat makan apa yang diinginkan akhirnya






makan sampai licin, kuah pun hirup, tinggal sikit je kuah, dah dapat makan kan, makan sampai puas,, hehe







macam biasa cik zira akan amek yee mee sizzling sebab suka dia halus, kalau amek yang mee dia kembang, jadi amek yang itu, harga dekat food court tesco tu RM 5.30 tanpa telur, kalau nak telur tambah 80 sen ye, cik zira tak tambah pun, minum dengan green apple ice blended, sedap ice blended dia


cik zira's




sarah makan yang blackpepper dengan minum air soya


sarah's




sambil makan tuh, sambil telinga dicemari sebab ada pertandingan nyanyian kanak-kanak kat situ, punyalah bising, nak bercakap pun kena kuat-kuat sebab tak dengar,, huhu






kesimpulannya, sangat puas dapat makan sizzling mee, dah lama tak makan kan, bila dapat makan tu yang happy banget tuh!






petang dapat makan sizzling mee, malam dapat makan lagu satu senarai makanan keinginan,, hehe






makan apa ye?
ha, malam karang cik zira cerita ye,, ;)








~sekian~




 k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 2 mei 2011 7.10 p.m.

4 comments:

Errah said...

sedapnya...keliur dah ni ujan2 cam ni...hehe..

Farrah Hasna said...

lame x mkn nih:)

hazirah abdul rahman said...

Errah




makan panas2 time ujan mesti sedap kan,, ;)

hazirah abdul rahman said...

Farrah hasna




nanti bolehlah gi makan kan,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails