SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Sunday, May 22, 2011

minggu terakhir sebelum bercuti



 

esok dah mula bekerja semula
ada yang belum setel iaitu pergi pesuruhjaya sumpah dan buat medical check up untuk selesaikan segala dokumen perlantikan tetap tu
2 perkara itu mesti selesaikan dalam minggu depan ni jugak sebelum bercuti, Insya Allah






esok hari akhir ulangkaji sebabnya mula hari selasa sehinggalah hari jumaat bermulalah anak-anak cik zira menempuhi peperiksaan pertengahan tahun yang khabarnya soalan bahasa inggeris memanglah susah,, huhu






jadinya selasa sampai jumaat peperiksaan. kena mengawasi budak periksa. kertas bahasa inggeris hari khamis dan waktu akhir. jenuhlah cik zira nak ngutip kertas dan menanda untuk isi markah 4 kelas tu nanti. kalau boleh nak selesaikan cepat-cepat. buku adab lagi sorang je cikgu belum isikan. yang lain alhamdulillah sudah. terima kasih banyak-banyak.






nanti cuti ingat dapat cuti awal selesaikan kerja tapi nampaknya taklah, kena selesaikan kerja kat jb ni dulu barulah boleh selesaikan kerja seperti dirancang.






tak sabar nak cuti uruskan hal penting. tapi tak sabar jugak nak habiskan minggu depan ni, tanda kertas anak-anak dan tengok hasilnya. macam mana markah bahasa inggeris 4 kelas yang cik zira ajar ni agaknya. harap-harap takdelah teruk sangat walaupun susah. harap sangat. cik zira berdoa yang terbaik untuk anak-anak cik zira ni. AMIN






mari, esok mulakan sekolah dengan penuh semangat seperti selalu,,, ^____^









~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman sabtu 21 mei 2011 9.41 p.m.

2 comments:

L@dyKichiMachiko said...

"Happy Teacher's Day".. Guru Penjana Transformasi Pendidikan Negara..

-perkara biasa yg harus dilaksanakan dan dilakukan oleh seorg guru setiapkali menjelangnya musim exam, bila dah tanda kena buat analisis bagai..slmt menjaga periksa dan marking exam paper..^_^..-

hazirah abdul rahman said...

thanx dEar,,



yup, betul, bukan sekadar tanda dan beri markah tapi harus menganalisis pula,, huhu



sebab itu tugas seorang guru sangat berat,,
tapi kalau ikhlas, Insya Allah tiada masalah,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails