SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, June 9, 2011

khamis, 9 Jun 2011






lagi 4 hari nak naik sekolah, lagi 4 hari nak habis cuti penggal ni





oleh kerana cik zira memang duduk rumah je sebab minggu lepas dah berjalan, makanya setiap hari menghitung je bilalah nak habis cuti, kalau boleh siap nak kira hari-hari bilalah nak disember ni, kenapa rasa macam lama sangat,, hehe






macam hari ni, mungkin duduk rumah je macam semalam cari kerja apa-apa yang patut. dan bangun mandi bagi segar badan dan breakfast. hari ni kan tak puasa, hehe





pagi ni makan bihun goreng taucu. minum air masak lah pulak sebab malam semalam 4 gelas minum air manis je. memandangkan cik zira sekarang dah kurang minum air masak, nak kena latih balik badan ni minum air masak sebanyak yang boleh, Insya Allah.






dan sekarang kan, kalau duduk depan laptop ni, ngadap blog, termanggu-manggu nak tulis apa. kadang-kadang idea cepat je datang, kekadang kena paksa baru dia nak keluar, barulah boleh buat entry untuk dipublish.






macam entry petang nanti, cik zira rasa nak bercerita sikit pasal penggunaan pil halia nightriem dunia herbs tu alang-alang ramai juga yang bertanya keberkesanannya sejak cik zira bercerita secara eksklusif di blog MERAH ni. walaupun bukan duta dunia herbs seperti nora danish cantik jelita itu, tetapi cik zira pengguna tegar yang sudah lama menggunakan produk dunia herbs dan merasai keberkesanannya. apa salah cik zira berkongsi kan?






ha, yang itu tunggu entry petang nanti tau. t cik zira cerita panjang lebar lagi k,, =)







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman khamis 9 jun 2011 9.40 a.m.

2 comments:

Ghumaisha said...

salam...dh follow ur blog...jom follow blog ni pulak..jgn lupa klik LIKE FB ok...tq :)

hazirah abdul rahman said...

orite dEaR,, thanx ye,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails