SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, June 28, 2011

semalam, isnin 27 jun 2011
akibat bangun subuh hari masih gelap, memanglah akan tido balik lepas subuh tu. siap kunci jam kengkonon nak tido kejap dalam 40 minit cenggitu, sekali, hamek, dah celik mata, saje golek-golek lagi, celik mata lagi, golek lagi, penyudahnya, bik ani yang kejutkan sebab nak minta tolong pergi bank tukarkan duit.


itu cerita pagi semalamlah tu! lepas bangun tu, sempatlah tulis diari kejap lepas tuh pergi bank, terlanjur tu keluarkan duit sekali nak isi minyak kereta untuk minggu ni.


pergi sekolah seperti biasa. bertudung dan berbaju kurung hijau biru. berpuasa seperti biasa semalam.


cik zira ada masalah dengan SMM, nampaknya hari ni kena bawa laptop uzur ni ke sekolah sebab tak boleh nak transfer data terus dari pendrive. mungkin sebab cik zira salah simpan SMM ni kat tempat lain, tu bila transfer dekat laptop orang lain, memang tak boleh buka.
semalam, budak kelas cik zira 4 orang tak datang. sejak buka sekolah hari tu, sehari purata dalam 1-2 je orang tak datang, semalam 4 orang sekali tak datang. mengajar seperti biasa untuk kelas 3B, 2E dan 2F. 


3B cik zira ajar cerita semalam, The Clever Mousedeer. budak kelas cik zira ni memang suka bab bercerita ni sebab dorang boleh berlakon. dengan cik zira sekali berlakon,, hehe


untuk kelas 2F dan 2E belajar buat ayat dan buat peta minda ringkas. lesson plan semuanya berjalan seperti yang dirancang semalam. harapnya hari ni pun samalah.


hari khamis ni kena datang pagi untuk Hari Terbuka yang merupakan hari akhir jugak dalam bulan Jun 2011 ni, hari jumaat dah masuk bulan julai. maknanya lagi 6 bulan nak lalui tahun 2011 yang penuh makna. semoga Allah panjangkan umur dan memberikan kesihatan yang baik kepada cik zira dan semua. AMIN.~sekian~


k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 27 jun 2011 9.10 p.m.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails