SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, July 28, 2011

..Happy 22nd Birthday Chenta Hati 2..





semalam, tanggal 27 Julai 2011, genaplah umur chenta hati 2 cik zira 22 tahun. wah, takpe, masih muda remaja. masih boleh enjoy dan men beskal dia tu lagi.






pagi teringat terus wish dekat chenta hati 2, sms jek sebab dia kalau dah masuk kem tu memang sibuk. nak kol pun kekadang bukan diangkat. jadi, sms jelah sebagai tanda ingatan kakak MERAH dia ni kepada adiknya itu.






Insya Allah, raya nanti baru cik zira dapat jumpa chenta hati 2 ni dan juga chenta hati 1. lagi sebulan lebih lah tunggu raya nanti.






oleh itu, di kesempatan ini, kakak MERAH ingin mengucapkan SELAMAT HARI LAHIR kepada chenta hati 2 iaitu Mohd Ashraf Abdul Rahman atau mesra dengan panggilan Yap. semoga Allah sentiasa memberkati yap dan sentiasa dimurahkan rezeki. doakan yang terbaik untuk yap k. Amin






Yap, sayang yap sesangat. raya nanti jumpa tau. tolong catkan bilik tau,,, hehe







p/s chenta hati 2 cik zira masih single, ada nak berkenalan??,, ngee






~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 27 julai 2011 8.43 p.m.

2 comments:

~azillakhalison~ said...

happy brthday chenta hati2 cik zira hehe...

hazirah abdul rahman said...

terima kasih,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails