SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, September 20, 2011

macam mana boleh terlupa cik zira?





.18 september 2010 - 18 september 2011.





genap 1 tahun.





tapi, 18 haribulan hari tuh, 2 hari yang lepas, cik zira boleh terlupa langsung dah setahun. apelah kan, teruk betul!






padahal kan, dah tulis dalam diari, dah set dekat phone, boleh jugak tak teringat langsung sedangkan beberapa hari sebelum tuh memang dah ingat.






yang lagi best, encik buah hati yang pada mulanya ingat pun, tapi disebabkan ada beberapa hal yang tak dapat dielakkan, dia pun jadi sama terlupa.






orang lain cukup setahun je siap pergi makan sama-sama, siap ada hadiah bagai, tapi kitorang 2-2 boleh terlupa. aduhai






harap-harap nanti bila dah bersama, tak nak lupa macam ni lagi bila tiba ulangtahun kitorang nanti. tak nak dah!






p/s bila bagi tahu encik buah hati, dia pun gelak jek. memang patutlah duk jauh-jauh, kalau duduk dekat pun tak ingat, memang saja cari nahas,,, ;)






~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 19 september 2011 9.15 p.m.

4 comments:

GadiS said...

19 hb9 genap 2tahun..tapi macam xdop pape..masing2 bz..lallalal...

~azillakhalison~ said...

hehe,,..biase la tu cik zira..smga berkekalan ke akhr hayat yer

hazirah abdul rahman said...

GadiS :


haha, nasib kot kitorang adik badik ni, jenis yang buat dek jek,,, ngee

hazirah abdul rahman said...

~azillakhalison~ :



thanx zila, doakan ye,, nanti nak jemput kamo tau, datang ea,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails