SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Sunday, October 2, 2011

selesai sudah belah perempuan, minggu depan belah lelaki pula





memandangkan BFF sendiri mendirikan rumah tangga, maka akan banyaklah cerita yang cik zira akan cover dalam blog MERAH ini tentang perkahwinan BFF buat beberapa hari ni ye. banyak nak cerita plus banyak gamba yang ada. malam nikah cik zira tak bawa kamera tapi masa sanding cik zira bawa, maka gambar pun ada banyak.


BFF yang cantik dan cik zira sebagai pengapit,,, ;)





alhamdulillah, jumaat 30 september bff cik zira sah menjadi isteri kepada suaminya, eddy. dan hari sabtu pula, 1 oktober, majlis perkahwinan beliau. sungguh meriah dengan jemputan yang tak putus-putus datang, rasanya dalam 2 ribu lebih jemputan ada. 






terpancar kegembiraan di wajah pengantin kerana hubungan selama ini akhirnya bersatu dengan perkahwinan. walaupun penat, namun keduanya tetap memberikan senyuman dari tiba hinggalah pulang ke rumah sambung bergambar lagi.







okeh, belah perempuan selesai. belah lelaki minggu depan pula. cik zira kalau takde pape program sekolah, memang cik zira akan ikut bff di belah lelaki pula yang buat di dewan. tema pink untuk nikah cik zira ikut, tema ungu untuk sanding pun cik zira ikut. minggu depan temanya hitam kelabu cenggitu tak silap. em, nak pakai baju apa plak ye,,, ;)






~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman ahad 2 oktober 2011 12.25 p.m.

5 comments:

~azillakhalison~ said...

tahniah 4 ur bff..ehe..smlm mkcik saye tunjuk gmbr pgntin yg die solek,xsangke ni la pengantinyer..terperasan gak muke cik zira,jadi pengapit yer...makcik saye andam nikah n sanding semalam..hehe

hazirah abdul rahman said...

oh, akak yang solek tu makcik kamu ke? muda lagi dia dah pandai solek. nanti zila senanglah dah ada makcik mak andam. nape tak datang sekali? boleh jumpa,,, =)

~azillakhalison~ said...

mase saye tunang aritu pon die yg solekkan..hehe..xtau pon die kene mengandam semalam,tau pon sbb dtg umah die smlm ptg..hehe..

hazirah abdul rahman said...

oh, macam tu
nanti kahwin dia jugaklah ye, baik orangnya,, =)

~azillakhalison~ said...

insyaallah amek die jugak kot..hehe..senang kan nak berunding hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails