SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Monday, November 7, 2011

goodie bags untuk anak-anak dah siap





walaupun masih ada sebulan lebih sikit menuju disember, cik zira cuba untuk menyiapkan apa sahaja yang cik zira mampu untuk siapkan awal supaya tidak menyusahkan orang lain nanti.





macam goodie bag untuk kanak-kanak yang datang nanti sebanyak 500 beg sudah pun siap dipacking dan letak balik elok-elok dalam plastik.



tisu + plastik sampah + tuala good morning pun dah siap beli,,, ;)




cik zira beli bag dekat KL warna MERAH. gula-gula dan sumi beli dekat tesco extra sahaja dan memang dapat jimat sebab murah harga dekat tesco extra. itupun dah siap pack ada lebih banyak lagi dan boleh makan untuk simpanan orang rumah. dah penuh beg kerja cik zira asyik ada gula-gula je bawa gi sekolah. ngantuk-ngantuk boleh makan,,, =)



proses packing sendirian pada awalnya




masa 300 bungkus cik zira buat sendiri. lagi 200 bungkus atok ngan siti tolong sekali. cepat siaplah. untuk kanak-kanak dah siap. untuk jemputan sebanyak 1000 beg nanti dah ada semua barang dalamnya dah boleh packing jugak. itu lagi beberapa hari sebelum majlis lah sebab dalamnya ada makanan.






takpe kan secara tak langsung cik zira bercerita sikit-sikit pasal persiapan cik zira menuju disember ye,,, =)







~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 7 november 2011 7.48 a.m.

4 comments:

cik chinta said...

zira, nanti sharela ape2 yang patot nk letak dlm goodie bag eh? blank sangat ni T_T

hazirah abdul rahman said...

orite, nanti pelan2 kita cerita k. macam untuk budak2 kt letak sumi 1, dengan gula-gula 5 biji dah penuh dah begnya,,, =)

[ naim | fira ] said...

hai hazirah, 'jalan menuju disember' kita macam sama je :) saya pun insyaAllah bulan 12 jugak :)

kebetulan saya pun lepas pack goodies utk bdk2..tbe2 baca entry awk hari awk pun cite psl goodies. mmg sama lah :)

bestnyee bc preparation orang2 :)

hazirah abdul rahman said...

hai dEar,
samalah kita. sama-sama doa semuanya berjalan lancar k,,


sama ea goodie bags kt. entah kan, tak tahu nak letak apa sebenarnya. itu pun cukuplah kan.



itulah, nak cerita lanjut secara details tapi seganlah,, hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails