SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, November 2, 2011

hadiah dah siap bungkus





gembira sangat bila tengok bungkusan banyak-banyak berwarna MERAH dah siap untuk diberikan kepada anak-anak cik zira yang ramai kat sekolah tu. sebanyak 4 kelas yang cik zira ajar, muridnya seramai 170. jadi, cik zira siapkan 170 bungkus hadiah dalam plastik MERAH yang di dalamnya berisi pensel 2B, pemadam, pengorek dan pembaris.






kepada yang dapat pink sticker banyak, dorang akan dapat hadiah special sikit iaitu pensel warna dengan set alat tulis. yelah, dorang usaha nak dapat pink sticker banyak-banyak, sebab tu hadiah istimewa sikit.






hadiah ni Insya Allah akan bagi dalam minggu akhir bersekolah. dah pesan banyak kali lepas peperiksaan pun datang sekolah jugak sebab teacher nak bagi hadiah. cik zira pula kalau janji memang akan tunaikan. daripada awal tahun perkenalkan konsep sticker card tu dah bagi tahu awal-awal yang anak-anak tu semua akan diberikan hadiah hujung tahun nanti, jadi cik zira kena kotakan apa yang cik zira dah bagi tahu.






semua barang ni cik zira beli kat mydin jek dan memang berbaloi dan kualiti baik jek, budak boleh guna untuk tahun depan ke kalau dorang nak simpan.






tak sabar nak bagi anak-anak cik zira hadiah ni. harap dorang terimalah seadanya. ini je dulu yang mampu,,, ^___^






~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 1 november 2011 8.35 p.m.

4 comments:

HanNis SaNia said...

wah mengajar sekolah rendah ke? darjah berapa? senang mengajar yg sekolah rendah sbb bole kasi adiah.. klw yg dewasa ni cm liar sikit :)

cik chinta said...

bestnye..zira ni duk da dekat dengan ruma kite ni kat tampoi..zira bli mana plastik kaler merah tu. comey la bungkus2. yg konsep stiker tu, stiker nye zira wat cane. cam nk wat gak la taun depan :)

hazirah abdul rahman said...

HanNis SaNia :


haah, kita ajar budak rendah. darjah 2-3. tu yang best boleh bagi hadiah. bagi dorang happy lah,, =)

hazirah abdul rahman said...

cik chinta :



loh, duk tampoi ye, meh lah datang lepak-lepak dah dekat dah tu. plastik tuh beli kat mydin je dEar, murah je. konsep sticker tu kt pernah cerita dah sebelum ni. cuba klik label cikgu. nak kena cari balik lah,, hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails