SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, November 15, 2011

hadiah untuk VIP





hadiah untuk diberikan kepada VIP cik zira sediakan 60. beg MERAHnya dah beli, kecil dan simple sahaja. dan hadiah pun dah beli, dah siap. pun simple sahaja sebab cik zira fikir lepas tu dorang boleh gunakan balik. kalau bagi yang berkaca kang nak bawa balik penang dah pecah pulak. jadi bagi benda yang selamat.






ini idea dah tak tahu nak bagi apa. jadi, ini sahaja yang termampu. nanti nak dekat baru packing sebab ada makanan dengan telur pindang nak letak dalam beg tu sekali.






cik zira tunjuk gamba satu jelah dulu ea. sebab cik zira plan nak ceritakan semua persiapan cik zira lepas majlis disember nanti secara lagi details supaya boleh lah kongsikan sedikit dengan mereka-mereka yang bakal meraikan hari bersejarah nanti. sekarang kongsi sikit-sikit dulu k. nanti kumpulkan semua gambar dan ada hasilnya, barulah best nak bercerita lanjut kan,,, ^___*







~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 15 november 2011 8.50 a.m.

5 comments:

cik zia said...

nak nak nak :D

hazirah abdul rahman said...

jemput datang ea, tapi tu untuk VIP, orang lain dapat hadiah lain, best jugak,, =)

cik zia said...

huhu . insyallah :D

~azillakhalison~ said...

wah bestnyer....

hazirah abdul rahman said...

best ke, harap-harap bestlah. takde idea nak bagi apa, ni jelah yang termampu,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails