SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, February 29, 2012

Kak Vee MUA yang cantik dan make up memang cantik!





kepada yang mencari MUA untuk hari bahagia korang, cik zira cadangkan cuba tanya kak vee dari El Faiizien's. cik zira suka jengah blog make up kak vee ni sebab dia make up memang cantik. berubah sangat wajah sebelum dan selepas kak vee dah make up kan.







cik zira dah mula kenal kak vee cantik ni sejak zaman friendster lagi sebab cik zira suka tengok kak vee sebab dia cantiklah, cantik betul. macam anak patung. dari sejak itu memang suka sangat dekat kak vee. maklumlah cik zira kan suka tengok orang cantik. pulak tu ada bakat solekkan orang. lagilah suka.






sesiapa nak khidmat kak vee cantik ni, korang jengah blog kak vee ye : El Faiizien's.






tengok hasil tangan kak vee. memang cantik betul! tak tipu.


ini cik zira,,, =)
picture by : hafizudinhamdan




cik zira tak berkesempatan nak gunakan khidmat kak vee untuk majlis cik zira. tapi cik zira tetap suka dengan solekan oleh kakak sepupu cik zira, kak june yang tolong make up kan cik zira untuk ketiga-tiga majlis cik zira. cik zira suka. tak terlalu berat, nampak simple tapi tetap nampak cantiknya. terima kasih kak june! suka sangat kak june make up kan kita,,, ^___^






~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 28 februari 2012 9.43 p.m.

2 comments:

Cik Puan Nor said...

salam,

ada hantar email kat cik zira..hopefully u like it

hazirah abdul rahman said...

dah terima kak nor. dah reply pun, terima kasih banyak. suka, cantik!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails