SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, February 28, 2012

permohonan maaf.




cik zira nak bagi tahu yang gambar kahwin yang cik zira letak sebagai header blog sebelum ni  cik zira sendiri yang edit bagi jadi tak cantik. gambar sebenar adalah cantik dari tuan gambar yang mengambilnya. cik zira edit bagi gambar jadi tak cantik.






jadi, di sini cik zira nak bagi tahu supaya semua tidak ingat OP hari kahwin cik zira yang edit sampai macam tu. cik zira yang edit sendiri dan gambar asal semuanya cantik-cantik.






cik zira mohon maaf secara terbuka kepada jurugambar : Hafizudin Hamdan. minta maaf.






nak tengok gambar asal dari beliau yang semuanya cantik, silalah ke website beliau : hafizudinhamdan.





harap kesilapan dapat dimaafkan.







~sekian~




k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 27 februari 2012 9.49 p.m.

2 comments:

~azillakhalison~ said...

owesome la op zira...cntek semue shoot die

hazirah abdul rahman said...

haah,gamba dia mmg sume cntk2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails