SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, March 15, 2012

cantik sangat dan mahal sangat.





terpegun bila tengok rumah aparment cantik-cantik dan nampak mewah masa pergi Times Square semalam. memang cantik dan kawasan elit. memang tabiklah sape yang duduk dekat situ. kat Penang ni harga rumah memang antara yang termahal dan kalau setakat gaji 1K-2K jangan mimpilah dapat beli rumah dekat Penang ni. seyes tau!






dia ada letak iklan untuk pangsapuri mewah tu, starting harga je nak tahu berapa? RM600++K tau. itu baru starting harga. mahal kan harga nya? tapi memang cantik!






cik zira? boleh tengok jelah. kalau duit macam tu, baiklah beli tanah dekat kampung mana-mana ke, dapat buah rumah banglo besar-besar kan kan? itupun kalau ada duit banyak tu lah,,, ^___*






p/s sentiasa bersyukur dengan apa yang Allah kurniakan. nak lebih, usaha sendiri untuk dapat lebih,,, =)






~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 14 mac 2012 5.20 p.m.

2 comments:

Edura Hanum said...

rumah dkt penang ke nie?

hazirah abdul rahman said...

yup, yang tu atas times square

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails