SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Friday, March 16, 2012

siapa yang tak mahu makan makanan sedap kan? orang berDIET pun kalah.





dari hari ahad cik zira berada di Penang, memang niat tak sambung puasa dekat sini dan niat nak makan sedap-sedap padahal masih dalam proses Diet Tekad dan Nekad ni. nak lupakan sekejap diet untuk masa seminggu dekat Penang.






hari-hari sejak ahad makan best sangat! dan kat bawah ni pun antara makanan yang cik zira makan jugak hari rabu dan khamis.


 curry maggie di Kopitan Sg. Dua

 claypot yee mee di Kopitan Sg Dua

 Bihun Sup di Recsam Kafe Mami

 Burger Special disalut telur dagingnya penuh sos dan mayonis. 
ni makan pukul 11 tengah malam

fuh, ini kek sedap, yang adik ipar cik zira buat. 
memang sedap!




makan dan makanan adalah nikmat Allah yang indah. jadi, walaupun cik zira berDiet, tetap tak dapat tolak bila makanan sedap di depan mata. rugi wo tak makan!






p/s hari ni tak sempat update pagi pukul 9. kena jaga si naqib cerdik tu. malam tadi dia tak tido, nangis. kenalah jaga dia. ni dia dah tido balik mandi susu dia, baru boleh update blog,, ;)






~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman jumaat 16 mac 2012 10.56 a.m.

2 comments:

cik chinta said...

bila da sampai satu tahap. mmg kena lupakan diet tu kn? sbb rs cam. rugi plak x makan. ha8

hazirah abdul rahman said...

betul tu. tapi, time makan kena lah jaga jugak. kang terus naik mendadak nanti,, ngee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails