SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, March 15, 2012

makan tengah hari di Fullhouse.




akhirnya, impian terlaksana untuk makan di Fullhouse. memang dekorasinya sangat cantik. dahlah warna putih je, nampak mewah sangat. bila masuk je terkesima terus sebab cantik sangat. kalau ada rumah macam tu lah, alamatnya memang tak keluar rumah,,, ;)







cik zira dan suami makan tengah hari. sampai dalam pukul 2.15 macam tu. dapat makan yang lunch set.






suamiku amek Set Chicken Terriyaki Burger.






cik zira amek Set Wok Sear Chicken Chop.






setiap set dia bagi soup of the day + ice lemon tea + 1 slice of cake. ice lemon tea dia memang banyak, cawan besar. cik zira minum pun tak habis. kek dia pun sedap walaupun kecik. sup dia je suamiku tak makan sebab bau susu sangat. cik zira punya cik zira makan je sampai habis. takde milih-milih bab makan ni,,, ;)






rasa makanan dia? oklah pada rasa cik zira. sama jelah kalau makan dekat Secret Recipe ke. harga pun lebih kurang sama. cuma, suasana dia lah macam berada di restoran mewah.






total makan untuk 2 set di Fullhouse semalam ialah RM 45.






cik zira ingatkan nak try pasta dia. takpelah, lain kali pulaklah cuba,,, ^___^






~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 14 mac 2012 5.33 p.m.

2 comments:

cik chinta said...

warghhh...mesti try masuk kat sni punye pulak. hahah...cik zira, cane ni dgn diet? hahaha.

hazirah abdul rahman said...

diet hancur lah yang. tak tahulah kalau balik JB ada saki baki masa yang tinggal sempat diet semula,, ngee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails