SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Monday, March 5, 2012

comel kan dress ini?





comel kan dress kat bawah ni? 








geram je tengok, macam nak beli 4-4 tu sekali. best tau, boleh pakai dengan jeans, dengan seluar slack pun boleh, dengan skirt labuh pun boleh. bawa pergi kerja pun boleh. all in 1.






kalau harga berpatutan, mahu dibeli semua warna yang ada,,, hehe,,, ^__*






~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman sabtu 3 mac 2012 10.07 p.m.

2 comments:

Papa-NtiQ said...

Orang JB ke ni cik zira..kebetulan saya dok blogwalk pagi isnin hehe...saya pun duk JB so nanti singgah2 la yer blog saya tentang topik makan2 best kat JB...dan register follower ok cik zira TQ TQ TQ

hazirah abdul rahman said...

yep, pure JB encik,, =)
wah, blog makan2, best ni. mahu cadangkan mana best nak makan steak ye? sebab jb takde victoria station ngan the ship.



Insya Allah, kt singgah blog kamu ye nanti,, tQ!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails