SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Monday, March 5, 2012

kekanda adinda.

cik zira sangat suka dengan lagu Kekanda Adinda nyanyian monoloque dan atilia pertama kali cik zira dengar lagu tu. terus jadikan ringtone handphone sampailah sekarang.


lirik yang akhir tu," kanda polar kutub utara, dinda kutub selatan. komunikasi, sikap toleransi, itu yang kita perlu. tak perlu bertengkar tak perlu bermasam muka.. "


macam kena sangat dengan situasi cik zira dan suamiku. cik zira di selatan, suamiku nun di utara sana. jadi, jalan terbaik ialah perlunya komunikasi yang baik antara kedua pihak. kalau gaduh tu adatlah tapi kena fikir cepat-cepat, bukan ada untung pun gaduh-gaduh ni, lagilah jauh-jauh macam sekarang.


pictures by : hafizudin hamdan
memang betul. setiap apa yang berlaku perlu sangat komunikasi antara suami isteri. semuanya kena bawa berbincang. kalau diam je, tak akan selesai masalah. lepas tu kena saling memaafkan. Allah dah jodohkan cik zira dan suamiku, jadi walau apa pun terjadi, kena terima dan selalu berusaha untuk jadikan perhubungan yang Allah restu ni menjadi bahagia dan semakin bahagia. Insya Allah,,, =)


~sekian~


k,adios!!!,,, by : ierarahman sabtu 3 mac 2012 9.42 p.m.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails