SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, April 3, 2012

antara emas dan beg tangan.




kalau sebut pasal perempuan mesti boleh sebut pasal emas. kalau sebut pasal perempuan jugak, mesti boleh sebut pasal beg tangan pun jugak,,, ;)






cik zira lebih suka beg tangan dari emas. dari kecik dulu cik zira tak suka sangat emas. lagilah yang jenis beso-beso tu, takut nak pakai dan takde selera nak beremas bagai ni. baik kumpul duit sikit beli beg tangan lagi seronok.






tapi, itulah kan. orang semua kata, beli emas ni macam harta jugaklah. simpan lama-lama bagi harga naik. cik zira percaya itu dan oleh sebab itu, lepas ni nak kawal nafsu beli benda-benda yang dah ada banyak. tudung lah, baju lah, beg tangan lah dan semua yang lah lah tu, nak kumpul duit sikit-sikit beli emas lah pulak. cari jenis kecik halus yang cik zira akan pakai. kalau beso gabak tu sume memang lah not my taste kata omputih.







tak pernah lagi setakat ni guna duit sendiri beli mana-mana emas. jadi, mana tahu ada rezeki lebih boleh hadiahkan diri sendiri dengan emas pulak. gelang ke kan. Insya Allah






p/s eh, macam nak kena tambah lagi satu je REDlist kalau macam gini gaya,,, ^___*







~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 2 april 2012 10.16 p.m.

4 comments:

~azillakhalison~ said...

beg tangan la better..emas xlayan pon//huhuu..untuk asben zila nnti

hazirah abdul rahman said...

samalah kita zila, padahal emas berharga kan, tak berapa suka jugak,, hehe

~azillakhalison~ said...

typing error,bukan untuk..untong la asben zila nnti,xpayah beli emas cehh hehe

hazirah abdul rahman said...

untung2, tapi bila pk kan, emas tu berharga sebenarnya kan kan,,=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails