SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, May 15, 2012

tengok video.





malam ni dah last lah tengok video latihan tarian anak-anak 2A cik zira tu. tadi tengah hari kat sekolah dah berlatih yang terakhir dengan sehabis baik.






rasa seronok dan tergelak sorang-sorang setiap kali layan video anak-anak 2A cik zira ni. kelakar bila tengok dorang buat silap. tapi bila berlatih buat silap memang kenalah jawabnya dengan teacher hazirah dia ni.






okeh, tengoklah puas-puas ye cik zira. tapi, malam ni kena tido awal sebab esok seawal pukul 5 lebih pagi dah nak kena bangun subuh dan bersiap cantik-cantik. nak pakai cantik-cantik, make up cantik-cantik sebab setahun sekali je Hari Guru ni setiap 16 Mei. jadi, nak lah melaram habis. lagi-lagi katanya ada pertandingan baju paling glemer. cik zira kan suka kalau ada pertandingan cantik-cantik ni.






p/s hari-hari biasa pergi sekolah selekeh je. tapi, bila hari istimewa macam ni memang akan melaram dan secantik habis lah kononnya. kalau dah hari-hari cantik, nanti dah takde seri. cewah!







~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 14 mei 2012 9.10 p.m.

2 comments:

hawa said...

selamat hari guru puan zira :)

HAZIRAH ABDUL RAHMAN said...

terima kasih hawa,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails