SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, December 22, 2010

alangkah bestnya kalau ...





dikala malam begini, cik zira rasa nak beranganlah pulak
berangan macam ni :






"alangkah bestnya kalau ,,, 
cik zira ada himpunan koleksi 
long sleeve maxi dress macam ni,,"






ni dress arwah mak yang dah berpuluh tahun umurnya, tapi masih kekal cantik
sangat selesa pakai dress ni
kalaulah ada koleksi dress sendiri macam ni kan best






agak-agak kan, kalau nak tempah buat dress bawa contoh dress mak ni berapalah harga tempahnya ye?
nak guna kain apa ye cantik?
cotton lycra cantik kot ea,,, =)






nantilah kalau rajin ke, try tanya aunty tailor kat giant tu cane
barulah tercapai hajat nak koleksi dress macam ni banyak-banyak dan nak cuba buat plain plak, tengok cantik ke tidak






tercapai ke tidak hajat yang satu ni,, hehe







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 21 disember 2010 9.10 p.m.

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

blog yg sgt bersemangat..i like!
nice blog,nice owner =)
follow be back ya..zoeyzauyah.blogspot.com

hazirah abdul rahman said...

ehe,,
owner dia pun semangat, mestilah blog semangat jugak!!
insya Allah, nanti kt jenguk blog kamo ye sweety,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails