SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, December 14, 2010

KSL City Johor Bahru




ada shopping complex baru buka dekat JB ni, nama dia KSL City dekat Taman Century
cik zira pernah lalu dengan bik ani masa hari rabu lepas masa nak gi klinik hantar si maisarah
tengok bangunan dah siap semua dah cuma dalam dia kontraktor masih ada lah nak siapkan 
tapi memang besar lah, macam lagi besar dari City Square kat banda tu ha






lepas tuh, masa dekat spital hari sabtu tuh, 11 disember, baca suratkhabar, katanya pembukaan KSL City JB pada 12 disember






aik, cepat betul dapat siapkan semua dalam beberapa hari jek dah buka
KSL ni dekat dengan Holiday Plaza dan majoriti penduduk kawasan tuh ada orang cina jadi tak mustahil lah banyak kedai macam dekat holiday plaza nanti






tengok besar dan tersergam indah, macam best jek kan
tengoklah nanti dah lama-lama sket, masa kedai dah banyak baru nak pergi tengok apalah ada dalam KSL City Mall tuh ye






nak tahu lebih lanjut?






~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman ahad 12 disember 2010 10.16 p.m.

2 comments:

~♥ iella ♥~ said...

kami nk g johor hujung bln nie..harap2 leh la jejak kejap ke sana...

http://fadthnwan.blogspot.com

hazirah abdul rahman said...

boleh2,tp mungkin tak banyak kedai lagi sbb baru je buka,,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails