SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, January 6, 2011

ingatkan takde yang buat, rupanya ada tau. cayalah!





tak sia-sia cik zira suka makan. tak sia-sia jugak cik zira buat entry pasal makan sebab ada yang dah terjebak mengikut sama. yelah, kadang-kadang bila buat entry pasal makanan ni, pulak tuh siap letak gamba makanan sedap-sedap, mana tahu kadang-kadang ada yang terus nak makan makanan yang disiarkan dalam entry tu, ha itu satu pertolongan dah tau. sebab tolong orang yang tak tahu nak makan apa, alih-alih dah dapat idea nak makan apa. tak gitu SHA? hehe






baru-baru ni kan cik zira ada buat pasal Sosej Roll cik zira tu kan? memang sangat mudah nak buat. agak-agak kalau lapa sangat tuh buat jelah. teruslah ke dapur.






jadi, cik sharifa yang cantik ni sudah pun membuat sosej roll itu hasil daripada entry cik zira INI. tapi jeles sebab sosej roll sha lagi cantik dari cik zira punya sosej roll,,hehe






dan sos sha pun best. lenkali buat nak buat cenggitu lah,, hehe






korang ape lagi? cik zira dan sha dah buat sosej roll ni time kitorang lapa. korang bila lagi?
^___________*







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman khamis 6 januari 2011 9.42 a.m.

2 comments:

ShA-RiFa said...

cik zira best!

thnks for the post :D

hazirah abdul rahman said...

kamo pun best!!



thanx jugak,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails