SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, January 19, 2011

setelah mengidam beberapa hari...




setelah mengidamkan ia beberapa hari ni, akhirnya dapatlah juga hasrat mahukan properity chicken burger Mc Donalds. 






alkisah tersebutlah kisah, malam semalam kan kena jaga atok dekat hospital. balik rumah pun tak sempat nak makan sebab siapkan kerja. lepas siap terus gi hospital. kira satu hari tuh tak makan makanan berat lagilah. jadi, ada alasan untuk makan chicken prosperity. suruh chenta hati 1 belikan. nak makan kat hospital sebelum sambung buat kerja sekolah.








rasa happy sangat tau bila dapat makanan yang diidamkan selama beberapa hari ni. suka tersangatlah suka. makan fries dia dulu sampai habis. bila dah habis baru makan burger plak. saat gigitan pertama tu rasa macam lega sangat akhirnya dapat makan. memang makan dengan nikmat sekali sebab akhirnya tercapai hasrat nak makan. masa makan beef hari tuh tak tunggu lama, terus dapat makan. yang chicken ni terasa macam lama sangat baru dapat makan,, hehe
maklumlah tiap-tiap tahun keluar mesti nak makan










terima kasih ye chenta hati 1 tolong belikan. walaupun bukan dia belanja sebab dia masih penganggur terhormat, dah belikan pun dah cukup lah, sebab dapat juga makan akhirnya.






YAY!!






dah tak mengidam pape dah sekarang. kena duduk diam-diam. makan je apa yang ada,, ;)








~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 19 januari 2011 8.17 a.m.

2 comments:

Zuliana Harun said...

HUUUUUUUUUUUU... nana pun teringin sangat nak makan... hish.. insyaAllah dalam minggu ni nak jugak makan. MESTI.. heheheh... sis buat nana makin terliur..... :)))

hazirah abdul rahman said...

hehe,,
nana pulak duk mengidam macam kt,,ngee

nanti makan tau,,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails